Een stempel bestellen

Wij maken voor jou de stempel die jij wil. 

Je kan hem zelf ontwerpen of wij ontwerpen hem voor jou.

Je kan hem voor jezelf houden of cadeau geven.

Wat dan ook, het is een uniek stuk, op de ambachtelijke manier gemaakt waar je nog je hele leven gebruik van kan maken. Kortom, een stempel zonder vervaldatum!

Maak je liever zelf een stempel? Kijk dan hier!

Mogelijkheden

Geboortestempels

Wil je een origineel geboortecadeautje geven, dan maken we een stempel met de naam van de baby in hetzelfde lettertype als op het kaartje, evt met een figuurtje vanop het kaartje erbij. Wedden dat dit het meest gekoesterde geboortegeschenkje zal zijn?

Juffen- en/of meesterstempels

We krijgen vaak opdrachten voor juffen- of meesterstempels Dit kan met hun naam of een ‘dikke duimen’ stempel of een ‘knap gedaan’ stempel krijgen.

Gepersonaliseerde stempels

Verjaardags- of andere cadeau stempels

Creatieve stempels

Dan heb je ook nog de hebbedingetjes voor de creatievelingen.

Logo's

Ook logo’s worden vaak gevraagd: om op een tag te zetten, maar ook op de stoffen tas bij de bioboerderij. Je logo kan ook pronken op de naamkaartjes van die ene workshop waar je last minute de namen op een etiket schrijft.

Thematische stempels (Valentijn, Pasen, Kerst, ...)

Je kan het je zo gek niet bedenken of je kan het zeggen met een stempel. Bvb heel populair is Valentijn. Ideaal om verjaardags- en kerstkaartjes mee te ondertekenen of zelfs te gebruiken bij een dichterbij komend huwelijk

Ook stempels voor Kerst, Pasen, ….Jij bedenkt het, wij maken het!

Meer info

Bestelling - afhalen/verzending

stempel aanvragen

 Je kan een stempel aanvragen via het contactformulier of via stampsandco@gmail.com

Wij maken twee à drie ontwerpjes waaruit je er eentje kiest. Wil je hier toch nog iets anders zien, laat het dan zeker weten. Vragen staat vrij! 

Ontwerp je liever zelf, dat kan ook. 

Hoe geraakt de stempel bij jou?

Alle aanvragen worden in een snel tempo verwerkt. De verstuurdatum wordt bij een eerste contact al zo duidelijk mogelijk vermeld.

Je kan de stempel afhalen of per post laten komen. De verzendkosten hangen af van welke stempel je bestelde. Een klein stempeltje kan in een gewone omslag (zoals de eerste foto hierboven).

Eentje met een houtje, is zoals de foto hiernaast. Er is slechts een meerkost van 1,5 euro voor een beschermende (bubbelplastic) omslag en 3 postzegels, dus voor 4 euro voor in het binnenland.

Meerdere stempels verzenden we via een postpakket voor 5 euro naar een postafhaalpunt of voor 6 euro naar je thuisadres.

Iedere verzending is tot nu toe is een succes geweest. Er werd er zelfs al eentje naar Peru verstuurd. Het meisje was super blij met de stempel die haar meter bestelde! 

 

Er zijn drie mogelijke reacties op een ontwerp: ja, neen en WAUW!

Wij gaan altijd voor WAUW!

afmetingen - inkt en drukken - prijs

Afmetingen

Iedere standaard stempel is 6 op 4 cm groot. Het kan groter, maar dan maken we speciaal een groter houtje.

We werken nu met een kwalitatievere rubber.

Kleiner kan vanzelfsprekend ook. Wil je een inieminie stempel? Dan kunnen we er een stukje kurk opkleven ipv een houtje, zo kan jij je stempel beter hanteren. 

Grotere stempels hebben we ook al gemaakt. Deze zijn heel origineel.

Inkt en drukken

Iedere stempel kan ook drukken op papier, hout, stoffen, …

We verkopen (nog) geen stempelkussens, maar geven tips over de beste stempelkussens op de markt tijdens cursussen of aankoop van een stempel. Wij verdiepen ons in de materialen om jou steeds de beste tips te kunnen geven. Het zou immers zonde zijn om een kwalitatieve stempel niet mooi te doen uitkomen door slechte inkt.

Je mag ook steeds kiezen in welke kleur je je stempel op het houtje laat drukken. Nadien maken we de rubber weer helemaal mooi en kies je thuis met welke kleur je je stempel drukt. 

All about the money? Prijs

De meeste stempels die je ziet op de website, zijn stempels van rond de 14 euro.

De prijzen starten aan 8 euro en gaan tot 20 euro voor buiten categorie stempels of stempels met veel details. Iedere unieke stempel vraagt om een andere afwerktijd, dus iedere stempel heeft ook een andere prijs.  

Bij ieder ontwerpje dat je ontvangt staat een prijs waar we niet meer van afwijken.

Wil je graag een factuurtje, geen probleem! 

stempelzakjes

Cadeautje? Pakske maken? Zakske hebben?

Wat is een stempel zonder mooi zakje? 

Voorlopig hebben we nog een beperkt assortiment, je kan kiezen uit de zakjes zoals op de foto hieronder. Het strikje en het pareltje kan eraf gehaald worden als je dat niet zo graag ziet. Het voordeel van deze zakjes is dat je altijd onmiddellijk ziet welke stempel erin zit.

 

Recensies

 • 5 star review  Ik vind mijn stempel APENTOP! Bedankt voor de fijne communicatie en de snelle service!

  thumb Evelien Wuyts
  4/24/2018

  5 star review  Het was een echte snelle antwoord! Een echte vlotte communicatie, goed begrepen, niet mis! Ik heb dus gevraagd om stempels laten te maken wat ik wou! Het resultaat is echt super geweldig, daar vind je echt niets in gewone winkels. Speciaal gemaakt wat ik wou!... Het is echt heel geweldig. En dan stempels gaan halen op afgesproken plaats! Dat is echt helemaal vlot gegaan, zonder probleem! Ik zou dat aanraden aan iedereen, hoor! Nogmaals bedankt !!! Meer weergeven

  thumb Peggy Senna
  3/31/2018

  5 star review  Hele leuke stempel van Stamps en co cadeau gekregen bij de geboorte van ons zoontje. Leuk souvenir dat nog veeeele jaren mee zal gaan � Dankje!

  thumb Ingrid Heps
  3/23/2018

  5 star review  Ik volgde als leerkracht een workshop op school. Alles werd goed uitgelegd en we werden ook voorzien van alle nodige materialen. Al snel waren veel leerkrachten van ons team "bezeten" door de stempelkriebels �. Nu,een paar maand later, hebben veel van deze leerkrachten een mooie collectie zelfgemaakte stempels. Super gewoon! Onlangs ook deelgenomen aan een wedstrijd van Stamps and co om een eigen ontwerp gerealiseerd te winnen. Vandaag kwam deze stempel,goed verpakt en zonder schade, bij mij thuis toe. Alleen maar super goede ervaringen dus �

  thumb Kelly Taverniers
  3/08/2018

  5 star review  Heel professionele, op maat gemaakte service. Een aanrader als je een stempel zoekt die niet in de reguliere winkel te vinden is.

  thumb Katrien Desrumaux
  2/27/2018

  5 star review  Super snelle service. Vlotte communicatie. Stamps and Co maakt heel mooie stempels. Ik was er heel blij mee!

  thumb Katrien Van Campenhout
  2/10/2018

  5 star review  

  thumb Ruth Beretta
  12/11/2017

  5 star review  

  thumb Sanne Marien
  11/19/2016

  5 star review  Snelle reactie op bestelling, snelle bezorging, klantvriendelijk.

  thumb Lins Plu
  10/21/2016